Foto Stichting Schaats- en Skeelerteam Fryslan
Menu Stichting Skeeler- en Schaatsteam Fryslan

KPNcup 1 Amsterdam

Regenachtige wedstrijd in Amsterdan

Zaterdagavond 19:00 het regent en de dames zijn weggeknald! De rijders druppelen binnen en de spanning is voelbaar, hoe staat iedereen ervoor? En wie zijn de concurenten? Om 23:00 weten we meer, maar eerst koers om 21:45. Voor de wedstrijd nemen we een kop koffie en kijken met een schuin oog naar de dames. Een kopgroep gaat rond het het regent hard, ideale omstandigheden voor een mooie koers bij der 1STE divisie.

Na nog geen ronde te hebben ingereden gaat de fluit en  we verzamelen met bijna 100 man. In het begin is het onrustig met veel valpartijen en een vroege vlucht! Wie gaat ze terug halen? De kopgroep valt uitelkaar en blijft er een rijder over het is hardrijder Mark Ooievaar. Het peloton schiet in vaart maar het is te laat! Mark pakt heel knap in zijn eentje een ronde voorsprong.

Hierna proberen Jelmer en Arnt weg te springen en Sjaak controleert de boel! We komen helaas niet weg en er ontsnappen 2 rijders Ted Jan Bloemen en de sterke Erik Jan Kooiman, Sjoerd probeerd nog te springen maar komt helaas te laat. Drie man met een ronde voorsprong zonder iemand van Adviesburo Harry de Wolf tijd om orde op zaken te stellen. Het wordt een zware finale en er ontsnapt nog een groep rijders met daarbij Sjoerd die mooi naar een 5e plaats sprint. Daar achter is het een Wild Wild West en raken Jelmer en Arnt erlkaar kwijt. Jelmer wordt 21e en Arnt 32e, dit moet nog even geoefend worden door de heren met de Snellle benen. Sjaak reed een attente koers en is scherp, we gaan hem nog wel zien vooraan in de koers!

 

Sportieve groet,

Jelmer Beulenstein


Terug
Sponsoren
Sponsor BWaste International
Sponsor Harry de Wolff Adviesburo
Sponsor Uitzendbureau De Werkgaard
Volg ons nu ook via:
Linkedin
Twitter
Facebook
Youtube
Home    |   Nieuws    |   Team Top Divisie    |   Team Eerste Divisie    |   Wedstrijden & Uitslagen    |   Foto album    |   Sponsoren    |   Contact