Foto Stichting Schaats- en Skeelerteam Fryslan
Menu Stichting Skeeler- en Schaatsteam Fryslan

KPNcup 6 Haarlem

Sjoerd pakt 2e plek in zware wedstrijd

KPNcup 6 Haarlem

Sjoerd pakt 2e plek in zware wedstrijd

 

De eerste vraag aan Harry was hoe is het met Sjaak. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed! De tweede vraag hoe gaan we het verlies van Sjaak opvangen (kan niet), maar hoe gaan we er mee om. Het is heel makkelijk we moeten gewoon in elke kopgroep zitten. Met dit duidelijke verhaald gingen wij ons voorbereiden op de start.

Het ijs was super en er werd rustig gestart tot de eerste tussensprint, daarna ging het los. Eerst Sjoerd en Jelmer stopte af, daarna Arnt en Jelmer stopte af en daarna Jelmer en Sjoerd en Arnt stopte af. Dit ging zo door en er werd door het peloton er nog een schepje op gedaan we gingen nog harder. De poort aan de achterkant stonden open en de drie musketiers bleven voorin. Na de tussensprint gingen er 2 A rijders er vandoor waarbij Sjoerd de aansluiting vond! Na 15 ronden gingen 7 b rijders en 2 A rijders rond. Jelmer en Arnt controleerde de boel en bereidde zich voor op de sprint. Vanuit een goede positie wint Arnt de Pelotonssprint 8e en wordt Jelmer 19e goede zaken voor het ploegenklassement.

De kopgroep blijft bij elkaar en er wordt een hoog tempo gereden waardoor ontsnappen onmogelijk is! Sjoerd zit in 5e positie op de bel en probeert te schuiven hij komt steeds verder naar voren en komt op de streep maar net te kort voor de winst! Sjoerd baalde want er had meer ingezeten. Gelukkig hebben we het dagploegenklassement gewonnen hebben we met zijn drieen een beresterke wedstrijd gereden. Sjaak als jij dit leest het lijkt dat we zonder je kunnen, maar dat kunnen we niet! Kom Alsjeblieft snel weer terug!!!!!

 

Sportieve groet,

 

Jelmer Beulenstein


Terug
Sponsoren
Sponsor BWaste International
Sponsor Harry de Wolff Adviesburo
Sponsor Uitzendbureau De Werkgaard
Volg ons nu ook via:
Linkedin
Twitter
Facebook
Youtube
Home    |   Nieuws    |   Team Top Divisie    |   Team Eerste Divisie    |   Wedstrijden & Uitslagen    |   Foto album    |   Sponsoren    |   Contact