Foto Stichting Schaats- en Skeelerteam Fryslan
Menu Stichting Skeeler- en Schaatsteam Fryslan

KPN Marathoncup 15 Heerenveen

2013KPNcup5podiumMarc_Ooievaar1.jpg Goede thuiswedstrijd van de ploeg om het snelle ijs van Thialf.

 

Een thuiswedstrijd voor team adviesburo Harry de Wolff. Het strijdplan was duidelijk Derk Abel in aanval en Luc voor de sprint, waarbij Sjaak en Jelmer voor de ondersteuning gaan zorgen en waar kan hun kans grijpen voor een ereplaats. Het einde van het seizoen nadert maar bij ons heerste er nog een gezonde spanning om er in te vliegen en dat deden we ook.

Al na de eerste tussensprint reed Derk door met Thom van Beek en Jordy Harink door twijfel, vermoeidheid en goed ploegenspel pakte deze jongens een ronde. Voor ons was het zaak de boel te controleren. Sjaak die zijn laatste thuis wedstrijd reed deed dit met volle overgave en bleef maar sleuren op kop waarbij hij op zijn tijd bijval kreeg van Jelmer. Derk hoefde niks te doen we hadden samen met groenehart de wedstrijd onder controle. Omdat er in de sprint niks meer te winnen was probeerde Luc het in een aanval en bleef lange tijd weg, helaas kwam deze dappere poging voor debl op zijn eind. Na de pelotonssprint werd het een duel tussen Thom, Derk en Jordy. Derk deed er alles aan om de wedstrijd naar zijn hand te zetten maar Thom was gewoon te sterk! Wat resulteerde in een prachtige 3e plek voor Derk en een super wedstrijd van Sjaak.

 

Met sportieve groet,

 

Jelmer


Terug
Sponsoren
Sponsor BWaste International
Sponsor Harry de Wolff Adviesburo
Sponsor Uitzendbureau De Werkgaard
Volg ons nu ook via:
Linkedin
Twitter
Facebook
Youtube
Home    |   Nieuws    |   Team Top Divisie    |   Team Eerste Divisie    |   Wedstrijden & Uitslagen    |   Foto album    |   Sponsoren    |   Contact