Foto Stichting Schaats- en Skeelerteam Fryslan
Menu Stichting Skeeler- en Schaatsteam Fryslan

Team 2014/2015

2014KPN14TeamHarry1.jpg Adviesburo Harry de Wolff is met het aantrekken van Bjorn Bakker Compleet.

De 1e divisie ploeg Adviesburo Harry de Wollf is voor volgend seizoen compleet. Bjorn Bakker completeert de ploeg die verder bestaat uit Jelmer Looijensteijn, Luc ter Haar en Derk Abel Beckering.

Met de komst van Bjorn Bakker brengt ploegmanager Harry de Wolff dit jaar wederom een sterke ploeg op de been. Bakker komt over uit de ploeg van A-ware/Fonterra. De Wolff: “Ik heb enkele goede gesprekken met Bakker gevoerd en heb daar een goed gevoel aan over gehouden. Bjorn had vorig jaar veel last van zijn rug waardoor hij wisselvallig presteerde, maar hij is zeker op de goede weg. Hij is erg gemotiveerd en een mooie versterking voor onze ploeg”.

Bakker vervangt de gestopte Sjaak de Wolff. Verder bestaat de ploeg uit koerskapitein Jelmer Looijensteijn, en jongelingen Luc ter Haar en Derk Abel Beckering. Oud A-rijder Rutger ter Laak gaat de ploeg trainingen en begeleiden bij de wedstrijden. De doelstelling van de ploeg is veel podiumplaatsen behalen en het ploegenklassement winnen, maar de Wolff kijkt ook verder. “We willen graag volgend jaar met de gehele ploeg de overstap maken naar de Topdivisie. De ploeg en de rijders zijn zeer ambitieus. We moeten dan natuurlijk nog een bijpassend budget realiseren, maar daar hebben we nog de tijd voor.”


Terug
Sponsoren
Sponsor BWaste International
Sponsor Harry de Wolff Adviesburo
Sponsor Uitzendbureau De Werkgaard
Volg ons nu ook via:
Linkedin
Twitter
Facebook
Youtube
Home    |   Nieuws    |   Team Top Divisie    |   Team Eerste Divisie    |   Wedstrijden & Uitslagen    |   Foto album    |   Sponsoren    |   Contact